Tarieven

Algemeen
Voorafgaand aan de eerste behandeling zal er een eenmalige anamnese worden afgenomen. Deze anamnese is nodig om de kwaliteit- en uw gezondheid te waarborgen. In sommige situaties is het namelijk niet raadzaam om een massage te ondergaan. De informatie van deze anamnese is uitsluitend voor eigen gebruik en zal nooit zonder toestemming aan derden worden gedeeld. De anamnese is in de prijs inbegrepen en zal ongeveer 15 minuten extra tijd innemen. Mocht uit de anamnese blijken dat een massage niet raadzaam is, worden er geen kosten in rekening gebracht en zal ik samen met de cliënt kijken naar (indien mogelijk) latere mogelijkheden.  

Behandelingen bij Besuijen Sport & Massage kunnen niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Een betaling dient contant of middels een betaalverzoek te worden voldaan. Op grond van de kleine ondernemers regeling (KOR) is Besuijen Sport & Massage vrijgesteld van BTW. Het is wel mogelijk om voor uw eigen administratie een factuur te ontvangen, deze zal op aanvraag per mail aan u worden verstrekt.

Ontspanningsmassage
Vaak zijn de rug, nek-schouder en armen het gebied waar de meeste spanning zich ophoopt. De 30 minuten durende massage focust zich alleen op dit gebied. Bij de andere twee opties kan het hele lichaam (m.u.v. de buik) gemasseerd worden. Hierbij bepaalt het aantal minuten de tijd per lichaamsdeel.

Sportmassage
Onderstaande tabel geeft een indicatie van de tarieven. Het is slechts een indicatie aangezien de duur van de massage wordt bepaald door de spiergroep(en) en de huidige spanning van de betreffende spieren. Als u mailt of gebruik maakt van de “maak een afspraak” button om een afspraak in te plannen, zal er telefonisch contact met u worden opgenomen om een inschatting te maken van de duur en kosten van de massage.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@besuijensportmassage.nl

× Maak een afspraak